Koud en warm buffet :         € 21,50 per persoon, minimaal 20 personen

Brood en Bijgerechten :

- Boerenlandbrood
- Breekbrood
- Huisgemaakte Kruidenboter
- Huisgemaakte tapenade
- Diverse koude sausjes


Koude gerechten:

- Vlees Hors’d oeuvre, met verschillende luxe vleeswaren als rosbief, fricandeau, paté, serranoham, runderpastrami en rookvlees
- Vis Hors’d oeuvre met verschillende luxe vissoorten als gerookte paling, zalm, makreel, forel, garnaaltjes en krab


Salade’s :

- Ceasar salade met knoflookcroutons, gekookt ei, haricot verts, tasty-tom’s en rode ui
- Vitello tonato met kalfsfricandeau, tonijnsaus, tomaat, kappertjes en mesclunsla
- Carpaccio met Parmezaanse kaas, amsterdams zuur, pijnboompitten en rucolasla


Warme gerechten :

- Kabeljauwfilets, gestoofd in de witte wijnsaus
- Malse kippendijen, in een thaise vruchtensaus
- Pittige gehaktballetjes, met javaanse satesaus
- Nasi goreng, met groenten, roerei en kruiden
- Witlof met beenham, beemsterkaas en crème fraiche uit de oven
- Gekruide aardappelwedges, met gebakken uien en gedroogde spekblokjes




Kastanjeboom buffet 1 :

-Dagsoep
-Boerenbrood & Breekbrood
-Huisgemaakte kruidenboter & tapenade’s
-Groene salade, met haricot verts, komkommer, ei en tomaat.
-In rode wijn gestoofde kipfilet, gemengd met Hollandse groenten.
-Gemarineerde spare-ribs.
-Javaanse gehaktballetjes in satesaus
-Aardappelgarnituur.
-Nasi goreng.
-Diverse koude sausjes.

Minimaal 20 personen                                                                                    € 14,50 per persoon.



Kastanjeboom buffet 2 :

-Boerenbrood & Breekbrood.
-Huisgemaakte kruidenboter & bruchetta-aioli.
-Griekse salade met tomaat, feta, rode uien, olijven en komkommer.
-Gerookte runder entrecote met balsamico dressing en rucolasla.
-Warme beenham met warme honing-mosterdsaus.
-Pasta Carbonara ( spek, ei, groenten en kaassaus )
-Krielaardappeltjes met uien, knoflook, tijm en zeezout.
-Paella met geroosterde kipfilet, groenten en diverse zeevruchten.
-Zalmfilet in een romige mosterdsaus

Minimaal 20 personen                                                                                    € 14,50 per persoon

 

            

Buffetten